Le Tour d'Herenthout

Op zaterdag 31 augustus 2013 gaat de jeugddienst op zoek naar wat de Herenthoutse jeugd belangrijk vindt. Hoe willen jongeren onze gemeente in de toekomst verbeteren?

 Lees meer
 
Kandidaten gezocht voor Raad voor Lokale Economie

De gemeenteraad heeft beslist om een Raad voor Lokale Economie op te richten. Deze nieuwe adviesraad heeft tot doel een overlegforum te creëren tussen de actoren op het vlak van lokale economie en het gemeentebestuur om alzo samenwerking tot stand te brengen, de lokale economie te promoten …


 Lees meer

 
Busuitstap Open Monumentendag 2013

Cultuurraad Herenthout organiseert een busuitstap aan de democratische prijs van 5,00 euro langs enkele van de interessantste openstellingen. Iedereen kan deelnemen, maar wees snel want de plaatsen zijn beperkt.

 Lees meer
 
Lokaal Bestuur organiseert fotowedstrijd

Het Lokaal Bestuur van onze gemeente organiseert een fotowedstrijd 'Herenthout in beeld'. Iedere inwoner van Herenthout, zowel jong als oud, kan deelnemen. De foto’s die je inzendt moeten wel gemaakt zijn in onze gemeente.

 Lees meer

 
Buurten op den buiten
Projecten die het leven in een buurt of dorp op het platteland aangenamer willen maken, kunnen daarvoor tot 5 000 euro ondersteuning krijgen.
 Lees meer